1 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi
SHËNIM: Ky çmim është gjithëpërfshirës, pa asnjë kosto tjetër të përfshirë.
4 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi
SHËNIM: Nuk do të ketë kosto vjetore gjatë periudhës së regjistrimit 4 vjeçar. Ky çmim është gjithëpërfshirës, pa asnjë kosto tjetër të përfshirë.
Rinovimi pas 4 vjetësh – 4 vjet shtesë
SHËNIM: Nuk do të ketë kosto vjetore gjatë periudhës së regjistrimit 4 vjeçar. Ky çmim është gjithëpërfshirës, pa asnjë kosto tjetër të përfshirë.

Regjistrimi i anijeve të jahteve në Saint Kitts dhe Nevis

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Saint Kitts dhe Nevis

Në 24 orë - nuk ka nevojë për anketë!

Shërbimet e regjistrimit të anijeve në St. Kitts & Nevis

Zbuloni efikasitetin dhe komoditetin e regjistrimit të jahtit tuaj në Regjistrin Ndërkombëtar të Anijeve St. Kitts & Nevis, i njohur gjithashtu si SKANReg. Që nga viti 2005, SKANReg ka fituar njohje ndërkombëtare si një opsion i besueshëm regjistrimi për pronarët e jahteve. Shërbimet tona të regjistrimit mbulojnë një gamë të gjerë anijesh, duke përfshirë jahtet e kënaqësisë, kartat e bareve të zhveshura, kartat me ekuipazh dhe varkat në pronësi dhe ndërtim. Karakteristika më e shquar është se ne ofrojmë një proces regjistrimi pa probleme të jahteve, i cili mund të përfundojë në vetëm një ditë me dokumente minimale.

Një zgjidhje ideale për ish-pronarët e anijeve me flamur Delaware

Që nga shkurti 2023, qeveria e Delaware ka zbatuar rregullore të reja që kufizojnë regjistrimin e jahteve për banorët e shtetit. Ky ndryshim prek shumë pronarë të anijeve të regjistruar aktualisht në Delaware, duke bërë të nevojshme riregjistrimin diku tjetër. Regjistrimi i flamurit të St. Kitts paraqet një alternativë të shkëlqyer për këta pronarë varkash.

Regjistrimi i shpejtë i anijeve në St. Kitts dhe Nevis!

Avantazhi i jashtëzakonshëm i regjistrimit të varkës tuaj në Regjistrin Ndërkombëtar të Anijeve të St. Kitts & Nevis qëndron në procesin e shpejtë dhe të thjeshtë, të përfunduar brenda një dite të vetme. Kjo do të thotë që ju mund të rifilloni me shpejtësi funksionimin e jahteve. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni formularin tonë të përshtatshëm në internet për regjistrimin e jahteve dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër. Nëse e dorëzoni aplikacionin tuaj në mëngjes, ne do të përpunojmë me zell dokumentacionin tuaj, duke u siguruar që regjistrimi juaj të jetë gati për përdorim të menjëhershëm deri në fund të së njëjtës ditë.

Flamuri i njohur ndërkombëtarisht i Shën Kitts & Nevis

Regjistri Ndërkombëtar i Anijeve të St. Kitts & Nevis funksionon në përputhje me Aktin e Transportit Tregtar dhe i përmbahet rregulloreve të IMO. Regjistri ynë mban me krenari një flamur të njohur ndërkombëtarisht që mirëpret pronarët e jahteve dhe ekuipazhet e të gjitha kombësive, duke eliminuar çdo kufizim.

Licenca e Radios për pika të përfshira!

Tarifa e regjistrimit për regjistrimin e anijeve në St. Kitts dhe Nevis përfshin licencën e detyrueshme të radios për pikat. Nëse jeni duke u regjistruar për përdorim privat, nuk ka nevojë për një licencë operatori për MMSI.

Procesi i thjeshtuar i dokumentacionit!

Për të regjistruar jahtin tuaj nën flamurin e St. Kitts & Nevis, dokumentet e kërkuara janë si më poshtë. (Edhe pse dokumentet duhet të jenë në anglisht, ne mund t'ju ndihmojmë në përkthimin e tyre me një tarifë të vogël, nëse është e nevojshme).

  1. Kopja e pasaportës së pronarit ose letërnjoftimi (Për pronarët e kompanisë, kërkohen dokumentet e kompanisë dhe dokumentet e identitetit të drejtorit)
  2. Fatura e Shitjes ose Certifikata e Ndërtuesit
  3. Certifikata e Ndërtuesit ose Certifikata CE ose Certifikata e Tonazhit ose Anketa e Anijeve (SHËNIM: ndonjë nga këto 4 opsione)
  4. Dëshmia e fshirjes së mëparshme të regjistrit (nëse është e aplikueshme)
  5. Certifikata aktuale e regjistrimit të jahteve (nëse është e aplikueshme)
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara