Regjistrimi i jahteve nën flamurin e St Kitts dhe Nevis
1 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi:
4 Viti St Kitts & Nevis Regjistrimi:
Rinovimi pas 4 vjetësh – 4 vjet shtesë:
Total: 

Informacione për pronarët e jahteve
Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.

DETAJET e jahtit
cm
cm
cm
kw
knots

Detajet e jahtit që do të regjistrohen

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara